Välkommen till Golf i Skåne

Golf i Skåne är en fristående samlingssida och guide till 65 golfanläggningar och golfklubbar i Skåne.

Här kan du enkelt söka efter och hitta fakta om golfanläggningarna i Sveriges golfparadis.

Vi har byggt upp sajten så att varje anläggning presenteras på en egen sida, där informationen finns på samma plats så att du snabbt kan jämföra och hitta den information du behöver.

Vi hoppas att Golf i Skåne skall inspirera till och befrämja golfbesök i Skåne.

Ändringar i innehåll 

Om ni är ägare till någon av de listade golfanläggningarna på golfiskåne.se och önskar att uppdatera/ändra några uppgifter går det bra.

Skicka över text i txt, word, pdf eller google dokument format på det ni vill ha ändrat så uppdaterar vi så snabbt som möjligt.

Egna bilder?
När det gäller bilder går det bra att skicka jpg eller png bilder – så stora som möjligt för bästa kvalitet – vi anpassar bilderna innan de läggs upp på sidan. Behöver även fotografens namn per bild – skriv gärna in namnet på fotografen i filnamnet.

Rättigheter till bilder!
Innan vi kan lägga upp bilder behöver vi ett enkelt intyg från er där ni skriver att ni har fotografens tillstånd att visa bilderna på golfiskåne.se – kolla ert avtal med fotografen.
Skriv också i intyget att ni ansvarar för alla ekonomiska krav på ersättning från den fotograf som har tagit bilderna, en försiktighetsåtgärd från vår sida om det skulle bli en rättighetskonflikt med fotografen för att bilderna visas på golfiskåne.se.

Golf i Skåne - anpassad för alla typer av enheter

Golf i Skåne skärmbilder iPHONE, iPAD,Desktop och Laptop. golfiskane.se

Några uppskattade funktioner på Golf i Skåne

Sök funktionen

Dina markerade val stannar nu kvar så att du snabbt kunna förändra sökurvalet mellan sökningar.

Läsläge

När du är på en klubbs infosida kan du välja Läsläge där artikeln visas över hela sidan så att fokusen hamnar på innehållet – klicka på knappen Läsläge för att aktivera och Avsluta Läsläge för att avaktivera.

Dela på socialmedia

Dela gärna innehåll med dina vänner – klicka på önskad socialmedia knapp.

Välj kategori och gilla hjärta

Om du vill se alla artiklar från en och samma kategori – klicka direkt på texten (exempel:Mittskåne) eller välj Kategori i menyn.

Om du gillar klubben klicka gärna på hjärtat.